confectiepresentaties voor retail en garderobes

presenteert u dames- of herenmode? Of ontvangt u dagelijks gasten en beschikt u over een garderobe? Moet u confectie vervoeren of tijdelijk elders onderbrengen. Bij a•s confectierekken vindt u handige en representatieve oplossingen voor het ophangen van kleding. Confectiepresentaties waarmee u elke vierkante meter benut.

van standaard display tot totaaloplossing
als specialist in confectierekken, leveren en plaatsen we ook oplossingen op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld de bekende RVS confectierekken leveren in alle denkbare standaarduitvoeringen. Maar steeds vaker ontwikkelen we een totaaloplossing, inclusief een stijlvolle omkasting, eventuele legniveaus, verlichting en accessoires als kledinghangers. Dit alles dankzij onze eigen ontwerpafdeling en werkplaats. We hebben een eigen nummeringssysteem ontwikkeld voor kledingstukken in grote garderobes. Dat kenmerkt a•s confectierekken: Creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Als het gaat om design én om efficiency.

bekijk onze mogelijkheden en neemt u vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat! Voor een compleet beeld heten wij u graag welkom in onze showroom te Wateringen (Den Haag).

a•s confectierekken, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerk!

PSJ_9755_TONEN ALS BIJ A.S VITRINES