voor elk interieur de juiste confectiepresentatie

heeft u in de standaard serie niet aangetroffen wat u zocht? Neemt u dan met ons contact op. Wij kunnen standaard rekken net even naar wens aanpassen als dat voldoende is. Heeft u totaal andere wensen of wilt u bij voorbeeld als winkelketen uw eigen confectiedisplay-productieserie met logo of een andere specifieke wens? Dan heeft a•s confectierekken de oplossing. Voor elke klant, de juiste confectiepresentatie; Een confectiepresentatie of garderobe op maat, volledig afgestemd op uw interieur en/of huisstijl en specifieke wensen. 

 

met meer dan 35 jaar ervaring en een grote productiecapaciteit zijn wij in staat de juiste presentatie voor u te ontwerpen en te produceren. Welke vorm of van welke grootte en in welke serieaantallen. In de historie van ons bedrijf hebben wij productieaantallen van enkele tot honderden stuks mogen verzorgen. Van tientallen meters confectiepresentatie/ garderobe tot een vrijstaande zuil. Van een openpresentatie tot confectiekast. Presentatie met combinaties van verchroomd of gecoat staal, RVS, hout, glas, beton, led-verlichting of andere materialen. Wat u ook voor ogen hebt, samen met a•s confectierekken creëert u een verrassende productpresentatie of garderobe!

levertijden zijn altijd in overleg, maar door onze eigen werkplaats kunnen wij snel reageren op de vraag uit de markt. Vraagt u vrijblijvend bij ons een offerte aan, en ervaar dat maatwerk geen kostbare zaak hoeft te zijn!

a•s confectierekken, sinds 1976 uw specialist in standaard en maatwerk garderobes en confectiedisplays!